Lichtontwerp & lichtadvies Nederland

Alles in het juiste licht

Lichtontwerp is meer dan functionaliteit. Het is een krachtig instrument om de sfeer te bepalen, de architectuur te accentueren en een unieke uitstraling te creëren. Bij JANS Lighting Design stemmen we het lichtplan perfect af op jouw wensen en brengen we jouw ruimte of architectuur tot leven.

We geven lichtadvies aan een diverse groep van klanten, van bedrijven tot overheid, architecten, musea, theaters, gemeenten en planmakers. In nauwe samenwerking ontwerpen we een duurzaam led lichtplan dat perfect aansluit bij jouw behoeften, budget en eisen. Van ontwerp tot installatie.

JANS Lighting Design regelt alles.

Zodat jij van jouw verlichting kan genieten zonder al het ‘gedoe' eromheen. Voor een creatief, professioneel lichtontwerp dat zowel visueel als technisch gewoon klopt. Je ziet het verschil.

Jouw verlichting kan genieten zonder al het ‘gedoe' eromheen. Voor een creatief, professioneel lichtontwerp dat zowel visueel als technisch gewoon klopt. Je ziet het verschil.

JANS Lighting Design helpt je met

  • De perfecte sfeer voor elke ruimte, van warm en uitnodigend tot zakelijk en efficiënt.

  • Optimale verlichting op de juiste plaats, zodat je alles goed kunt zien en doen.

  • Verhoogde veiligheid door goed zicht te creëren in alle ruimtes.

  • Accentueren van architectuur en van interieur met prachtige lichteffecten.

  • Besparen op het milieu en de energiekosten door duurzame led verlichting.

Verduurzaam en optimaliseer jouw verlichting en laat ons jouw verlichtingsprobleem oplossen

Wie is Jeroen Jans?

Het maken van een doorsnee lichtontwerp is eenvoudig, maar het creëren van een echt doordacht en compleet verlichtingsconcept vereist betrokkenheid van een partij die actief meedenkt en precies begrijpt wat nodig is. Voor sturing en zekerheid.

Jeroens bedrijf JANS Lighting Design is een full-service lichtontwerpstudio, gevestigd in Amersfoort, en heeft een uitgebreide achtergrond in de wereld van lichtontwerp, opgedaan in verschillende projecten voor uiteenlopende doeleinden.

Het team is compact maar levendig, bestaande uit toegewijde professionals met een passie voor licht en verhalen.

Jeroens bedrijf JANS Lighting Design is een full-service lichtontwerpstudio, gevestigd in Amersfoort, en heeft een uitgebreide achtergrond in de wereld van lichtontwerp, opgedaan in verschillende projecten voor uiteenlopende doeleinden.

Klaar voor je eigen lichtontwerp?